Piccolo

Alătură-te echipei noastre pentru a răspândi bucurie! Piața9 Cetate - Unde istoria și inovația se întâlnesc.

Hai în echipa noastră!

Situat în inima Oradiei, Piața9 Cetate este un loc unde tradiția unei brutării de 300 de ani se îmbină armonios cu un restaurant a la carte și o cafenea modernă, toate într-o clădire istorică restaurată.
Suntem o echipă plină de entuziasm, inovație, curiozitate, integritate și responsabilitate, lucrând zilnic pentru a aduce bucurie în viața fiecărui client. Căutăm un Piccolo cu Spiritul Piața9!

Responsabilitățile tale

• Asistență și servire clienți în restaurant și pe terasă, cu un zâmbet.
• Oferirea de informații despre meniul nostru inovator.
• Gestionarea fluxului de clienți și a spațiilor de luat masa.

Aptitudinile necesare

• Comunicativ;
• Atenție la detalii;
• Abilități de rezolvare a detaliilor;
• Atitudine pozitiva.

Alătură-te viziunii noastre. Împreună, vom adăuga bucurie în fiecare zi, la Piața9!

Despre Piața9

Suntem o echipă de profesioniști, cu multă energie, pasiune pentru gastronomie și spirit de colaborare. Pentru că ne mărim echipa, căutăm oameni care gândesc ca și noi și împărtășesc valorile noastre. Iar când se alătură echipei noastre, le punem la dispoziție un mediu unde să se autodepășească, echipamente de top și tot suportul și expertiza echipei.

Ne place calitatea, lucrul bine făcut și ne unește pasiunea pentru gusturile fine. Ca să obținem cele mai bune produse și performanțe superioare, investim în echipamente de top: cele mai bune grill-uri din lume, cele mai avansate ustensile de tranșat, maturat și porționat, cuptoare și echipamente de bar performante.

Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii.

Ne stabilim obiective ridicate de calitate, iar limita noastră este doar propria creativitate.