Inspirație la fiecare pas

Piața9 e locul magic unde tot ce visezi se poate îndeplini. Atmosfera pozitivă este pilonul succesului nostru. Doar atunci când ești înconjurat de oameni pozitivi și te afli într-un loc care îți oferă tot ce-ți poți imagina se naște arta. Dorința de a explora și crea ceva complet nou a fost motivația din spatele proiectului Piața9.

Obsesie. Experiență. Inovație.

Ne mândrim cu o echipă de peste 100 de oameni, pasionați și neobosiți, mereu dornici să exploreze gusturi noi și să creeze produse speciale. De mai bine de 5 ani, Piața9 a devenit locul în care oamenii ne calcă pragul casei, locul în care răspândim bucurie celor din jur!

Despre alegeri

Se spune că cel mai bun mod de a prezice viitorul este să ți-l creezi tu singur. Pentru noi asta înseamnă o luptă zilnică cu propriile limite, o continuă alergare înspre lucrurile pe care le iubim și care ne pasionează, și ALEGEREA de a face asta cu insistență și perseverență, până la epuizare. Timpul ne-a invățat că un caracter puternic și un viitor dezirabil nu se moștenesc și nici nu se câștigă la loterie, ci se construiesc zilnic, prin ALEGERILE repetate și aparent mărunte ale vieții.

 

ALEGEREA de a face o lume mai bună și mai fericită în jurul nostru.

ALEGEREA de a continua în fiecare zi și a nu renunța.

ALEGEREA de căuta să fim mai buni, în fiecare zi, puțin câte puțin

ALEGEREA de a munci și a trudi cu responsabilitate, integritate și spirit de echipă

ALEGEREA de căuta succesul pe termen lung, și nu recompensa de moment

Un univers al descoperirilor

Ne plac experiențele noi, așa că am adunat ideile noastre alături de inspirația diferitor culturi și am adăugat dorința de a crea un loc special pentru cei ca noi – cei care vor să descopere în fiecare zi ceva nou. Descoperă cele 2 locații: Piața9 Bd. Decebal și Piața9 Cetate.

Before

After

Povestea noastra până aici reprezintă o îndelungă și neobosită călătorie...

...presărată cu frumos și tumult deopotrivă. Ne pasionează și ne dorim să o spunem mai departe, dar nu pentru că ar fi ajuns la un deznodământ, ci pentru că aventura abia începe, iar întreg procesul de până acum e cel care ne-a adus satisfacția și împlinirea lucrului bine făcut.