Bucătar

Alimentează-ți pasiunea pentru mâncare și alătură-te echipei noastre de bucătari!

Hai în echipa noastră!

Alătură-te echipei noastre pentru a răspândi bucurie! Piața9 Decebal

Piața9 Decebal este un concept nou în România, un food hall care îmbină produse create cu dragoste și pasiune din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, cu experiența servirii mesei într-un ambient chic, modern, plin de viață și culoare. Brandul este recunoscut la nivel local pentru ospitalitatea cu care ne primim clienții și produsele îndrăgite preparate de la zero, în casă, zilnic, la standarde de restaurant și servite în regim rapid.

Piața9 este un loc de muncă ideal pentru cei care vor să înceapă o carieră în Horeca și un loc în care profesioniștii pasionați de bun gust pot experimenta și perfecționa rețete și preparate unice. Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii.

Responsabilități

 • Pregătirea tuturor ingredientelor și preparatelor, conform rețetelor și procedurilor;
 • Operarea în oricare din stațiile de lucru aparținând bucătăriei, conform graficului de lucru și instrucțiunilor primite de la superiori. Respectarea rețetarelor și procedurilor – fluxurilor de lucru pentru locul de muncă / stația pe care operează;
 • Păstrarea nivelului stocurilor, în concordanță cu estimările privind producția și numărul de clienți, evenimente/ pre-comenzi. Verificarea termenelor de valabilitate ale tuturor ingredientelor și produselor. Asigurarea că toate ingredientele sunt proaspete și în bună stare. Asigurarea că toate materiile prime și ingredientele sunt etichetate cu numărul de lot și termenul de valabilitate corespunzător;
 • Păstrarea zonei de lucru, frigiderelor și spațiilor de depozitare ordonate și curate. Asigurarea că la sfârșitul programului de lucru lasă zona de lucru curată, iar la sfârșitul zilei asigură curățenia general;
 • Asigurarea rotației corecte a stocurilor și completarea documentelor de consum;
 • Preluarea și altor atribuții în oricare din sectoarele bucătăriei, la solicitarea superiorilor;
 • Efectuarea activităților specifice de intrarea în tură și de închidere a turei / zilei de lucru; Completarea checklisturilor zilnice și periodice aferente postului pe care lucrează în ziua respectivă.

Aptitudini necesare

 • Experiență anterioară în bucătărie;
 • Dorință mare de implicare în echipă și oferirea de ajutor colegilor;
 • Dorința de a învăța câ mai multe lucruri și de a se dezvolta constant;
 • Abilitatea de a urma rețetele cu acuratețe și consecvență, menținând în același timp standarde de înaltă calitate;
 • Optimism și deschidere către noi provocări;
 • Dorește să lucreze într-o echipă mare, profesionistă, talentată și inovativă alături de care poate învăța multe;
 • Excelente abilități organizatorice și atenție la detalii;
 • Flexibibilitate de a lucra într-un mediu dinamic, cu ritm rapid;
 • Pasiune pentru gătit și dragoste autentică pentru mâncare.

Alătură-te viziunii noastre. Împreună, vom adăuga bucurie în fiecare zi, la Piața9!

Despre Piața9

Suntem o echipă de profesioniști, cu multă energie, pasiune pentru gastronomie și spirit de colaborare. Pentru că ne mărim echipa, căutăm oameni care gândesc ca și noi și împărtășesc valorile noastre. Iar când se alătură echipei noastre, le punem la dispoziție un mediu unde să se autodepășească, echipamente de top și tot suportul și expertiza echipei.

Ne place calitatea, lucrul bine făcut și ne unește pasiunea pentru gusturile fine. Ca să obținem cele mai bune produse și performanțe superioare, investim în echipamente de top: cele mai bune grill-uri din lume, cele mai avansate ustensile de tranșat, maturat și porționat, cuptoare și echipamente de bar performante.

Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii.

Ne stabilim obiective ridicate de calitate, iar limita noastră este doar propria creativitate.