ÎNTREBĂRI FRECVENTE
------
1. Ce trebuie făcut când ajunge curierul cu marfa?
- Produsul se scoate din cutia în care s-a transportat și se depozitează cât de urgent la -18 grade.
2. Cum se depozitează produsul în congelator?
- Produsul se depozitează în ambalajul propriu-zis, cât mai răsfirat (să nu se așeze una peste alta).
ESTE INTERZISĂ DEZGHEȚAREA ȘI RECONGELAREA PRODUSULUI!
3. Ce fac cu ambalajele originale (cutia, lâna și pungile de gheață)?
- NU SE ARUNCĂ! Acestea se manevrează și se pregătesc cu grijă pentru returnare (curier).
4. Cum depozitez cremele?
- Cremele se depozitează în frigider, în ambalaj original (găletușă), cu capacul întotdeauna sigilat pe recipient.
5. Ce fac cu cremele ce rămân în poș la final de zi?
- Cremele se transferă înapoi din poș în recipientul original.
6. Ce fac după ce am copt prima tură de croissante?
- Se oprește cuptorul din funcțiune (se ține apăsat pe butonul START/STOP timp de câteva secunde). Se deschide ușa cuptorului și se lasă să se răcească complet aproximativ 30-40 minute. Iar apoi se poate începe a doua tură de dospire (în cazul în care nu există alt dospitor).
7. De câte ori se poate refolosi hârtia de copt?
- hârtia de copt se poate refolosi de 2-3 ori, cu pretenția ca foaia să nu fie murdară!
8. Care este intervalul ideal de a servi croissantul după coacere?
- Servirea croissantului după coacere maxim 4 ore pentru o experiență culinară deosebită.