Sales Assistant

Alătură-te echipei noastre și răspândește zâmbete în fiecare zi!

Hai în echipa noastră!

Alătură-te echipei noastre pentru a răspândi bucurie!

Piața9 Decebal este un concept nou în România, un food hall care îmbină produse create cu dragoste și pasiune din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, cu experiența servirii mesei într-un ambient chic, modern, plin de viață și culoare. Brandul este recunoscut la nivel local pentru ospitalitatea cu care ne primim clienții și produsele îndrăgite preparate de la zero, în casă, zilnic, la standarde de restaurant și servite în regim rapid.

Piața9 este un loc de muncă ideal pentru cei care vor să înceapă o carieră în Horeca și un loc în care profesioniștii pasionați de bun gust pot experimenta și perfecționa rețete și preparate unice. Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii. Căutăm un Sales Assistant cu Spiritul Piața9!

Responsabilități

Vinde și încasează contravaloarea produselor servite clienților preparate culinare și băuturi, în restaurant și pe terasă. Cunoaște produsele și asistă clienții, respectând standardele de calitate, urmărește satisfacția clienților și oferă servicii impecabile. Însă contribuția ta nu se oprește aici, iar mai jos enumerăm câteva dintre responsabilitățile tale:

 • Pregătește stația de lucru și asigură un standard de servicii consistent și convingător, cât și asigurarea de servicii optime, respectând toate standardele de servicii și politici aferente stației de lucru;
 • Răspunde de gestionarea zilnică a stației de lucru - serive, încasare, relaționare cu clienții; întâmpină clienții, promovează preparatele, face recomandări de produse, marchează vânzările în casa de marcat, încasează și emite bonurile
 • Menține setup-ul restaurantului, stației de lucru și vitrinelor de prezentare conform standardelor.
 • Verifică și se asigură că vitrina este aprovizionată cu produse, aranjată în mod corespunzător, că etichetele sunt prezente și plasate corespunzător, că produsele prepack au eticheta corespunzătorare;
 • Asigură servicii de cel mai înalt nivel pentru toți clienții și satisfacția acestora;
 • Răspunde la solicitările și reclamațiile venite din partea clienților. Acolo unde acestea depășesc limita sa de autoritate, se adresează managerului de restaurant;
 • Verifică pre-comenzile (comenzile plasate în avans de către clienți), modul de executare și pregătire a acestora;
 • Cunoaște toate produsele din meniul locației, poate oferi clienților detalii despre acestea și răspunde la întrebările legate de produse, ingrediente, mod de preparare.

Aptitudini necesare

 • Studii medii;
 • Cunoștințe privind operațiunile din restaurant: echipamente utilizate, operare casă de marcat, aspecte și proceduri operaționale, tehnici de servire, interacțiune cu clienții;
 • Abilități de a organiza și prioritiza activitatea, cu respectarea termenelor limită:
 • Capacitatea de a lucra independent și a lua decizii;
 • Capacitate de a memora și reproduce meniurile, cunoștințe privind alimentele și băuturile și abilitatea de a face recomandări.
 • Abilități de a lucra în echipă
 • Abilitatea de a lucra într-un mediu dinamic;
 • Abilitatea de a colabora cu superiori, clienți și angajați, unii dintre aceștia necesitând răbdare, tact și diplomație. Capacitate de a aplana situații conflictuale și de a obține informații corecte, oferind soluții de rezolvare pozitive și proactive.
 • Abilitatea de a lucra în condiții de presiune și a obține performanță chiar în situații stresante și aglomerate.
 • Abilitatea de ascultare activă a cerințelor venite din partea clienților și a le răspunde într-o manieră ospitaleră și pozitivă. Acest aspect implică ascultare activă a cerințelor, empatie în înțelegerea nevoielor clienților și oferirea unor soluții pozitive și proactive.

Alătură-te viziunii noastre. Împreună, vom adăuga bucurie în fiecare zi, la Piața9!

Despre Piața9

Suntem o echipă de profesioniști, cu multă energie, pasiune pentru gastronomie și spirit de colaborare. Pentru că ne mărim echipa, căutăm oameni care gândesc ca și noi și împărtășesc valorile noastre. Iar când se alătură echipei noastre, le punem la dispoziție un mediu unde să se autodepășească, echipamente de top și tot suportul și expertiza echipei.

Ne place calitatea, lucrul bine făcut și ne unește pasiunea pentru gusturile fine. Ca să obținem cele mai bune produse și performanțe superioare, investim în echipamente de top: cele mai bune grill-uri din lume, cele mai avansate ustensile de tranșat, maturat și porționat, cuptoare și echipamente de bar performante.

Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii.

Ne stabilim obiective ridicate de calitate, iar limita noastră este doar propria creativitate.