Project Manager

Împreună transformăm viziunile în realitate cu ajutorul tău!

Hai în echipa noastră!

Piața9 Cetate - Unde istoria și inovația se întâlnesc. Situat în inima Oradiei, Piața9 Cetate este un loc unde tradiția unei brutării de 300 de ani se îmbină armonios cu un restaurant a la carte și o cafenea modernă, toate într-o clădire istorică restaurată. Suntem o echipă plină de entuziasm, inovație, curiozitate, integritate și responsabilitate, lucrând zilnic pentru a aduce bucurie în viața fiecărui client.

Căutam un Project Manager care să se alăture echipei noastre.

Responsabilitățile tale

Acum căutăm o nouă persoană, un Project Manager care să se alăture echipei noastre, pregatită să preia noi provocări și să se dezvolte alături de noi. Ai ocazia să te alături unei povești magice, unde am investit pasiune și energie pentru a readuce la viață acest loc special. Fiecare colț al acestei locații emană o energie unică, iar vibrațiile istorice te vor inspira zi de zi

Ce vei face? Rolul tău va fi de a coordona și implementa un sistem ERP complex care va integra diferite departamente. De asemenea vei fi legătura între noi și furnizor, astfel încât să te asiguri că proiectul este implementat cu succes. Însă contribuția ta nu se oprește aici, iar mai jos enumerăm câteva dintre responsabilitățile tale:

• Supravegherea funcționării corespunzătoare a hardware-ului si a software-ului;

• Coordonarea introducerii datelor pentru crearea bazei de date;

• Implementarea sistemelor în toate departamentele relevante;

• Organizarea și coordonarea de sesiuni de training pentru angajati;

• Gestionarea corecțiilor de erori și oferirea de suport tehnic continuu;

• Implementarea și îmbunățățirea constantă a proceselor noastre si coordonarea de noi proiecte necesar a fi implementate;

• Coordonarea proiectelor de analiză și colaborarea strânsă cu echipele interne și resursele necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite;

Aptitudinile necesare

• Studii superioare;

• Proeficiență în Excel;

• Abilități de comunicare;

• Leadership: motivarea echipei și luarea de alegeri decisive pentru atingerea obiectivelor proiectului;

• Organizare: gestionarea eficientă a termenelor, resurselor și bugetelor;

• Rezolvarea problemelor: identificarea și rezolvarea obstacolelor pentru a menține proiectul pe drumul cel bun;

• Adaptabilitate: flexibilitate de a răspunde la circumstanțe și priorități în schimbare;

• Team Building: stimularea colaborării și a încrederii între membrii echipei de proiect;

• Managementul timpului: prioritizarea sarcinilor și îndeplinirea eficientă a termenelor limită.

 

Dacă ai experiență în implementarea sistemelor ERP sau dacă ai mai lucrat într-o poziție similară, cu siguranță ești persoana pe care o căutăm. Nu în ultimul rând, dacă iți dorești să te dezvolți profesional în continuare, ești comunicativ, cauți în permanență să-ți îmbunătățești propria performanță, să te dezvolți la nivel personal și profesional, atunci locul tău este alături de noi. Fii parte din povestea noastră!

Alătură-te viziunii noastre. Împreună, vom adăuga bucurie în fiecare zi, la Piața9!

Despre Piața9

Suntem o echipă de profesioniști, cu multă energie, pasiune pentru gastronomie și spirit de colaborare. Pentru că ne mărim echipa, căutăm oameni care gândesc ca și noi și împărtășesc valorile noastre. Iar când se alătură echipei noastre, le punem la dispoziție un mediu unde să se autodepășească, echipamente de top și tot suportul și expertiza echipei.

Ne place calitatea, lucrul bine făcut și ne unește pasiunea pentru gusturile fine. Ca să obținem cele mai bune produse și performanțe superioare, investim în echipamente de top: cele mai bune grill-uri din lume, cele mai avansate ustensile de tranșat, maturat și porționat, cuptoare și echipamente de bar performante.

Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii.

Ne stabilim obiective ridicate de calitate, iar limita noastră este doar propria creativitate.