Ajutor cafenea

Alătură-te echipei noastre dinamice și fii fața prietenoasă din spatele fiecărei experiențe încântătoare!

Hai în echipa noastră!

Alătură-te echipei noastre pentru a răspândi bucurie! Piața9 Decebal

Piața9 Decebal este un concept nou în România, un food hall care îmbină produse create cu dragoste și pasiune din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, cu experiența servirii mesei într-un ambient chic, modern, plin de viață și culoare. Brandul este recunoscut la nivel local pentru ospitalitatea cu care ne primim clienții și produsele îndrăgite preparate de la zero, în casă, zilnic, la standarde de restaurant și servite în regim rapid.

Piața9 este un loc de muncă ideal pentru cei care vor să înceapă o carieră în Horeca și un loc în care profesioniștii pasionați de bun gust pot experimenta și perfecționa rețete și preparate unice. Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii. Căutăm un nou coleg in Cafenea cu Spiritul Piața9!

Responsabilități

 • Pregătirea stației de lucru și asigurarea un standard de servicii consistent și convingător;
 • Întâpinarea clienților la intrarea în locație, promovarea și recomandarea produselor, marcarea vânzărilor în casa de marcat, încasarea și emițerea bonurilor;
 • Menținerea setup-ul cafenelei, stației de lucru, rafturilor și vitrinelor de prezentare conform standardelor. Verificarea și asigurarea că vitrina este aprovizionată cu produse, aranjată în mod corespunzător, că etichetele sunt prezente și plasate corespunzător, că produsele prepack au eticheta corespunzătorare;
 • Oferirea suportului în curățarea veselei;
 • Realizarea altor sarcini și proiecte precum intervenția pentru a curăța diverse suprafețe sau zone în caz de urgență sau pentru a răspunde unor solicitări din partea superiorilor ierarhici.

Aptitudini necesare

 • Studii medii;
 • Abilitatea de a lucra în echipă;
 • Responsabil;
 • Abilitatea de a lucre într-un mediu dinamic;
 • Abilitatea de a colabora cu superiori, clienți și angajați, unii dintre aceștia necesitând răbdare, tact și diplomație
 • Capacitate de a aplana situații conflictuale și de a obține informații corecte, oferind soluții de rezolvare pozitive și proactive.
 • Abilitatea de a lucra în condiții de presiune și a obține performanță chiar în situații stresante și aglomerate.
 • Abilitatea de ascultare activă a cerințelor venite din partea clienților și a le răspunde într-o manieră ospitaleră și pozitivă. Acest aspect implică ascultare activă a cerințelor, empatie în înțelegerea nevoielor clienților și oferirea unor soluții pozitive și proactive.
 • Capacitatea de a lucra independent și a lua decizii;
 • Cunoștințe privind alimentele și băuturile și abilitatea de a face recomandări.

Alătură-te viziunii noastre. Împreună, vom adăuga bucurie în fiecare zi, la Piața9!

Despre Piața9

Suntem o echipă de profesioniști, cu multă energie, pasiune pentru gastronomie și spirit de colaborare. Pentru că ne mărim echipa, căutăm oameni care gândesc ca și noi și împărtășesc valorile noastre. Iar când se alătură echipei noastre, le punem la dispoziție un mediu unde să se autodepășească, echipamente de top și tot suportul și expertiza echipei.

Ne place calitatea, lucrul bine făcut și ne unește pasiunea pentru gusturile fine. Ca să obținem cele mai bune produse și performanțe superioare, investim în echipamente de top: cele mai bune grill-uri din lume, cele mai avansate ustensile de tranșat, maturat și porționat, cuptoare și echipamente de bar performante.

Lucrăm doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, atât de la producători locali, cât și din cele mai îndepărtate și specializate colțuri ale lumii.

Ne stabilim obiective ridicate de calitate, iar limita noastră este doar propria creativitate.