Inspirație în fiecare pas.

Piața9 e locul magic unde tot ce visezi se poate îndeplini. Atmosfera pozitivă este pilonul succesului nostru. Doar atunci când ești înconjurat de oameni pozitivi și te afli într-un loc care îți oferă tot ce-ți poți imagina se naște arta. Dorința de a explora și crea ceva complet nou a fost motivația din spatele proiectului Piața9.

O perspectivă unică.

Inspirați de Willy Wonka & The chocolate factory, noi (Dani și Anca) ne-am dorit să creăm locul unde fiecare va veni plin de entuziasm pentru a se bucura de vibe-ul și produsele Piața9. Locul în care chiar dacă ai mai fost te va surprinde de fiecare dată atunci când te vei întoarce. Astfel, am reinterpretat vechea idee de food hall și am adaptat-o unui peisaj urban art nouveau.

Cine ne-a trecut pragul știe că “PASIUNE” nu este doar un cuvânt, ci un sentiment care ne face să transpunem fiecare idee în momente de fericire!

Punem mult suflet în ceea ce facem și reușim să fim mai buni în fiecare zi; să stabilim trenduri și să ne autodepășim, iar bucuria noastră este feedback-ul clienților noștri, care de cele mai multe ori ne-a lăsat fără cuvinte.

În fiecare zi… mai buni!

Căutăm oameni ca noi pentru a construi împreună lucruri care ne aduc frumosul în viața de zi cu zi.

La Piața9 noi căutăm permanent să ne autodepășim. Oferim și cerem respect și integritate. Garantăm suport pentru depășirea performanțelor, iar rezultatul obținut este ceea ce ne definește. Descoperim câte ceva nou în fiecare zi, echipa noastră fiind într-un joc atractiv și intrigant pentru cei care au talent și își doresc să își depășească limitele.

Există și presiune, fără ea nu ar mai exista diamante. Dacă îți dorești să devii cunoscut în lumea gastronomiei trebuie să fii diamantul fiecărei zile, trebuie să îți depășești limitele.

Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.

- Steve Jobs

Totul este posibil atunci când echipa este familie!

În echipa noastră se reunesc diverse persoane care aduc experiențe de viață diferite, experiențe de lucru neobișnuite și diferite cumuluri de idei. Ei lucrează în fiecare zi pentru a fuziona această diversitate și pentru a obține un rezultat care te va surprinde prin unicitatea și exclusivitatea lui.

Pentru a înțelege pasiunea și profesionalismul care ne caracterizează echipa noastră, trebuie să-i cunoașteți pe fiecare în parte!

Alătură-te 9 în această călătorie!

Încă din prima noastră zi de muncă, echipa noastră a abordat întotdeauna munca dintr-o perspectivă exclusivă. Muncim din greu, jucăm din greu și am conceput în mod intenționat o cultură care să-și mențină angajații energici și motivați, astfel încât să poată fi cea mai bună versiune a lor în fiecare zi. Te simți motivat pentru a începe să scrii povestea ta de succes alături de noi?

Cook Chef

E timpul să fii recunoscut, e momentul tău! Cu noi poți să te autodepășești!

Junior Cook

Talentul susținut prin muncă și implicare e ceea ce căutam noi!

Barista

Vino cu energie și poftă de viață! Echipa și clienții vor rezona cu tine.