Internship @Piața9

Cui se adresează?

Oportunitate fantastică pentru tineri care să se alăture echipei Piața9 pentru o perioadă de 4 luni. Potrivite pentru studenți sau absolvenți care doresc să capete experiență în modul de operare și urmărire a standardelor într-un restaurant de nivel internațional

De ce Piața9

Piața9 este un concept nou în România, un food hall care îmbină produse create cu dragoste și pasiune din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, cu experiența servirii mesei într-un ambient chic, modern, plin de viață și culoare. Brandul este recunoscut la nivel local pentru ospitalitatea cu care ne primim clienții și produsele îndrăgite preparate de la zero, în casă, zilnic, la standarde de restaurant și servite în regim rapid.

Piața9 este un loc de muncă ideal pentru cei care vor să înceapă o carieră în Horeca și un loc în care profesioniștii pasionați de bun gust pot experimenta și perfecționa rețete și preparate unice.

Cum funcționează?

Timp de 4 luni, pe perioada verii, faci parte din echipa Piața9 și ai ocazia să lucrezi în 3 departamente diferite, pentru a învăța cât mai mult și a descoperi ce ți se potrivește pentru o carieră în viitor.

 

Ce oferim?

Ce așteptăm de la tine?

Misiunea noastră este să creăm produse de calitate pentru cei pasionați de bun gust, la fel ca și noi!

Aplică și hai să facem lucruri incredibile

Aplică aici sau trimite-ne un CV la [email protected] și te vom contacta noi!

Câteva informații despre tine